1. Generalități

Site-ul www.donmarco-shop.ro  este integral proprietatea S.C.Elpis Com S.R.L.,  denumit în continuare proprietar. Utilizarea sub orice formă a acestui site presupune acceptarea acestor termeni.

2. Informații

Toate informațiile afișate pe acest site sunt furnizate cu scopul de informare generală. Proprietarul nu poate fi considerat răspunzător pentru daune rezultate din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

3. Proprietate intelectuală

Toate drepturile asupra acestui site revin proprietarului, exceptând cazurile în care este menționat altceva. Utilizatorii acestui site au dreptul să vizualizeze, și să stocheze pentru uz personal informațiile prezentate pe acest site. Este interzisă folosirea în alte scopuri (ex: copierea și redistribuirea cu sau fără modificări) decât cele menționate mai sus a oricăror informații prezentate pe acest site, fără acordul scris al proprietarului. Constituie excepție de la această regulă distribuirea pe rețele de socializare acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Proprietarul nu poate fi considerat răspunzător pentru inacuratețea informațiilor puse la dispoziție de furnizorii produselor comercializate de către proprietar.

4. Comenzi online

Acest site oferă posibilitatea de achiziționare de produse prin plasarea de comenzi online.

Clienții au dreptul să renunțe la serviciul  sau produslul comandat în termen de 15 de zile calendaristice de la plasarea comenzii iar contravaloarea produsului va fi returnată in contul clientului. Costul de transport pentru returnarea produselor va fi suportat de catre client.

4.1. Modalitate de comanda.

4.1.1. Alegeti produsul dorit

4.1.2. Apasati butonul "Adauga in cos" dupa care puteti continua cumparaturile sau daca ati adaugat toate produsele dorite in cos se apasa butonul "finalzare comanda"

4.1.3. Introduceti datele de facturare. Puteti face acest lucru fie ca vizitator fie creand un cont de client. Recomandam crearea contului de client pentru a putea folosi ulterior la comenzi, istoric comenzi, etc.

4.1.4.  Transport

Produsele vor fi livrate prin curierat rapid. Costul de transport se calculeaza in functie de distanta, greutate si volum colet. Costul va fi afisat in pagina de finalizare a comenii

4.1.5. Alegeti una din formele de plata disponibile:

-Plata ramburs in numerar se efectueaza integral in momentul livrarii la delegatul care a efectuat livrarea .Chitanta reprezentand valoarea sumei ramburs platite va fi eliberata in momentul in care clientul achita  comisionarului.  In cazul alegerii acestei modalitati de plata se va adauga la suma finala 17 RON plus valoarea transportului in functie de distanta si greutate. Aceasta taxa se percepe pentru faptul ca banii de la dumneavoastra se intorc la noi tot prin curier.


-Plata cu Ordin de Plata, se face in baza facturii proforme emisa de S.C. Elpis Com SRL. Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia de catre banca la care este deschis contul firmei noastre.

-Plata online cu card bancar, se proceseaza in siguranta de catre MobilPay Netopia Payments.

Daca se opteaza pentru aceasta forma de plata, la finalizarea comenzii, clientul va fi directionat pe siteul mobilpay.ro unde se va procesa plata cu cardul in mediu securizat. Netopia Payments va procesa toate datele necesare efectuarii platii si este garantul securitatii tranzactiei.

Netopia Payments este mandadat prin contract sa proceseze plai in numele Elpis Com srl 

4.1.6. Apasati butonul "Confirm Comanda"

4.2. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul on-line www.donmarco-shop.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra. Donmarco-shop.ro foloseste un sistem informatic de gestiune a stocurilor care se actualizeaza periodic, insa exista posibilitatea ca in cazul in care mai multi clienti lanseaza comanda in acelasi timp sau softul genereaza o eroare sa putem primi o cerere de achizitie a unui produs de la mai multi clienti sau ca produsul sa apara disponibil cu toate ca a fost deja achizitionat de catre un alt client. Donmarco-shop.ro isi informeaza clientii inainte de finalizarea procesului de comanda de aceste riscuri si nu permite continuarea procesului in lipsa acestui acord.

Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator 

Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unui e-mail de confirmare a "expedierii comenzii" , sau prin apel telefonic.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)

Produse prezentate si preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar pot exista situatii cand, in functie de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra, exista diferente intre culorile afisate de monitorul dumneavoastra si culorile produsului in realitate.

DON MARCO nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus). Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

5.Legături către alte pagini

Acest site poate conține legături (link-uri) către alte site-uri. Acestea pot avea politici diferite de cele ale acestui site. Proprietarul acestui site nu poate fi considerat răspunzător pentru utilizarea și conținutul respectivelor site-uri. Este obligația utilizatorilor să consulte politica și termenii acestor site-uri.

6.Modificări la această pagină

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni de utilizare pentru a fi în permanență în concordanță cu politica firmei noastre.
Ultima actualizare a fost făcută în data de 02.12.2018